Gesprekstafel Friesland- Vitaal en sociaal in elke levensfase

icon-clock icon10:00 - 11:30

icon-clock iconLeeuwarden

Er wordt vanuit de samenleving een steeds groter beroep gedaan op ouderen. De Raad van Ouderen (www.raadvanouderen.nl) is door het Ministerie van VWS gevraagd een advies te schrijven over het ‘activeren van vitale ouderen.’ De Raad vindt dat alle ouderen actief kunnen zijn op verschillende niveaus, ongeacht de mate van vitaliteit, en daar sluiten Platform Pouwer en gemeente Eemsdelta zich bij aan!

Daarom organiseert Platform Pouwer (www.platformpouwer.nl) een gesprekstafel om met Friese ouderen te praten. We horen graag u of en hoe u actief bent in uw eigen omgeving, welke groepen dat ook zijn, en hoe ouderen het beste geactiveerd kunnen worden. Aan de hand van vragen gaan we met elkaar in gesprek. De uitkomsten worden meegenomen in het landelijke advies dat de Raad van Ouderen later dit jaar uitbrengt. De gesprekstafel is toegankelijk voor ouderen uit de provincies Drenthe en Overijssel.  

Dus wilt u graag uw stem laten horen en meepraten over het activeren van vitale ouderen lokaal, regionaal en landelijk? Schuif dan aan op 11 juni aan. Aanmelden is niet meer mogelijk!

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon